Vårt eksisterende nett bygges om til fiber – Snart kommer vi til deg også!

   

 

TV og bredbånd har i løpet av de siste tiårene blitt en naturlig del av de flestes hverdag. Når flere enheter kobles til det trådløse nettverket økes kravene til både hastighet og stabilitet. Men hva er forskjellen på de ulike typene nett? Hvor rask hastighet trenger du egentlig? Hvordan kan ditt trådløse nett bli bedre? Hva er forskjellen på opp- og nedlastingshastighet? Dette er noen av spørsmålene som vi ønsker å besvare.

 

Hvorfor bygger vi om våre koaks-nett til fibernett?

Vi er godt i gang med å konvertere våre eksisterende nett til fiber. Hovedforskjellen og fordelen med å konvertere vårt eksisterende nett er at fiberteknologi er basert på lyssignaler i stedet for elektriske signaler. Dette reduserer blant annet behovet for dyrt forsterkerutstyr. Fibernettet er sammensveiset, krever mindre vedlikehold og er mindre utsatt for lyn og torden. I tillegg er fiberkabler rimeligere i innkjøp da de ikke inneholder mengder av kobber slik en koaks-kabel gjør. Det er derfor nettleverandøren som hovedsakelig har fordelen av ombyggingen – ikke brukeren. Vi tilbyr den samme gode servicen og de samme konkurransedyktige produktene og nedlastingshastighetene uavhengig av hva slags nett du er koblet til, enten det er vårt eksisterende og fortsatt konkurransedyktige koaks-nett eller vårt nye fibernett.

 

Målsetning

Vårt mål er å ha konvertert hele vårt eksisterende nett til fiber innen 3 år. For å nå dette målet har vi engasjert flere lokale graveentreprenører. Disse kjenner de lokale forholdene og bygda vår godt. Derfor kan vi si at vårt nett er bygd av moinger, for moinger. Dette for at du som kunde skal være fornøyd og trygg på din lokale leverandør, nå og i fremtiden.

Modum Kabel-TV og RingNett – Topp lokal service, konkurransedyktige tjenester og lave priser.