Champions League

  18.09.18

 

De aller fleste kampene som sendes er inkludert i Grunnpakken. Her er oppsettet for første runde. Tirsdag og onsdag er Champions League i gang igjen, med storoppgjør som Tottenham - Inter, Manchester City - Lyon, Valencia - Juventus og Young Boys - Manchester United. Samtlige kamper som går Viasat 4 eller en av Viasport-kanalene har du inkludert i Grunnpakken.

Men to av denne ukens kamper, Liverpool - Paris Saint-Germain og Real Madrid - Roma, får du dessverre ikke sett på en ordinær kanal, med mindre noe endrer seg i dagene som kommer. Rettighetene til disse kampene (og totalt 30 kamper i løpet av Champions League-sesongen) er nemlig videresolgt til TV 2, som vil vise dem på en nylansert kanal kalt TV 2 Sport 1. 

Vår samarbeidspartner Canal Digital er i forhandlinger med TV 2 om å distribuere denne kanalen til våre kunder. De har dessverre ennå ikke kommet til enighet, men fortsetter samtalene med mål om å lande en avtale.

 

TV 2 Sportskanalen endrer navn

18. september endrer for øvrig TV 2 Sportskanalen navn til TV 2 Sport 2. Kanalen viser fotball, norsk ishockey, håndball, sykkel, sjakk og poker - i tillegg til sportsmagasiner og dokumentarer. Her får vi følge ishockey fra Get-ligaen og det blir mye sykkel med tour-ritt og endagsritt, samt UCIs VM i banesykling, mountain bike og cyclecross. Kanalen vil følge norsk håndball tett med kvalifiseringskamper i håndball for kvinner og menn, direkte fra Eliteserien for kvinner og menn, samt Golden League og Møbelringen-cup.