Viasat Ultra HD 4K

  17.12.19

 

I Norge har vi kjøpt TV-er med støtte for 4K i mange år allerede, uten at det har vært særlig enkelt å få sett innhold med ekstra høy bildekvalitet her til lands. Har du Modum Kabel-TV og RingNetts nye Android HD-dekoder eller CAM-modul, samt en TV som har støtte for 4K, vil dette trolig være en god nyhet dersom du også er interessert i sport.

Viasat Ultra HD er nemlig nå tilgjengelig i den valgfrie grunnpakken.

På Viasat Ultra HD får du utvalgte direktesendinger fra blant annet UEFA Champions League, Formel 1 og Bundesliga, spesialprodusert i Ultra HD. Viasat Ultra HD er den første og eneste TV-kanalen som leverer premium sportsinnhold i denne kvaliteten i Norge, men på grunn av rettigheter er det ikke alle kampene som blir vist for norske kunder.

UHD, også kalt Ultra HD eller 4K, har fire ganger så høy oppløsning som vanlig HD. Med fire ganger så høy oppløsning som med en vanlig HD TV vil du merke stor forskjell, særlig på større TV-skjermer.

I sum kan det gi deg enda større sportsopplevelser. Med Ultra-HD får du, ifølge kanalen selv:

- Høyere oppløsning og kontrast (300 prosent flere piksler enn HD-TV)
- Flere fargenyanser (6300 prosent flere fargenyanser enn HD-TV)
- Høyere bildefrekvens (100 prosent bedre bildefrekvens enn HD-TV)

Kanalen finner du på programplass 73 og kan velges inn i din valgfrie grunnpakke kostnadsfritt på vår nettside: https://www.mkrn.no/kabeltv_valgfri_bestill.html