God sommer!

  02.07.18

 

I år feirer Modum Kabel-TV og RingNett 40 år, og vi vil takke alle våre kunder for et gjensidig og godt samarbeid i årene som har gått. Denne sommeren arbeider vi blant annet med å oppgradere teknologien vår slik at vi kan tilby bredbåndskapasiteten 500/50 Mbps til alle våre kunder som er tilkoblet vårt koaksnett i Modum og på Tyristrand. Dette er en kapasitet som de færreste har bruk for i dag. Netflix krever for eksempel kun 5 Mbps for å streame film og serier i HD-kvalitet. Med en slik bredbåndskapasitet kan 100 personer se på forskjellig filmer og serier din husstand. Lokalpakken vil få bredbåndskapasiteten 500/50 Mbps inkludert, uten tillegg i pris!

 

CAM-modul og TV-dekoder

Hvis du har investert i en ny SMART-TV den siste tiden, kan en CAM-modul fra oss være løsningen hvis du vil utnytte TV-ens potensiale. Da trenger du ikke å bruke en TV-dekoder og har dermed kun TV-ens fjernkontroll å forholde deg til. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om bruk av CAM-modul.

Vår neste generasjons TV-dekoder er også i utvikling og vil lanseres i løpet av noen måneder.

 

Viktig med riktig utstyr

Riktig utstyr kan ha mye å si for brukeropplevelsen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er i tvil om du har et “eldre” bredbåndsmodem som bør byttes til et nytt.

 

Teknologier

Har du hatt, eller skulle du få besøk av selgere fra andre tjenesteleverandører i tiden fremover, så ta gjerne kontakt med oss før du vurderer å bytte leverandør. Vi kan hjelpe deg med å oppklare eventuelle påstander og misforståelser som du måtte bli utsatt for.

Når det blir snakket om “fiber” og “koaks”, snakkes det i utgangspunktet om to forskjellige kabeltyper eller overføringsmedier. Begge overføringsmediene (fiberkabel og koakskabel) er i stand til å overføre enorme datamengder. Det fine med teknologi, er at den stadig utvikles og forbedres. Som nevnt, er vi allerede i gang med å oppgradere teknologien i vårt koaksnett. Ved å foreta ytterligere oppgraderinger, kan vi i fremtiden tilby kapasiteter helt opp til 10.000 Mbps.

Du trenger derfor ikke å være bekymret for at du vil ha for liten bredbåndskapasitet som kunde hos Modum Kabel-TV og RingNett, hverken nå eller i fremtiden.

 

Til tjeneste for lokalbefolkningen i 40 år

Modum Kabel-TV og RingNett har vært til stede for lokalbefolkningen i Modum i 40 år. Vi gir også mye tilbake til bygda ved å blant annet å sponse lokale lag og idrettsforeninger. Tidligere utførte kundetilfredsundersøkelser ga Modum Kabel-TV og RingNett et godt resultat og etterlater et inntrykk av at våre kunder er blant de mest fornøyde. Dette gir oss motivasjon til å fortsette med og tilby enda bedre kundeservice og tjenester fremover i tiden. Med vår lokale tilstedeværelse og service, håper vi på et godt tillitsfullt samarbeid også i årene som kommer.

 

Vi ønsker deg en riktig god sommer!

 

Med vennlig hilsen
oss i Modum Kabel-TV og RingNett
- din lokale leverandør