Norefjell

Bredbånd

Denne informasjonen og tjenestetilbud er kun beregnet for kunder som er tilkoblet Krøderen Elektro/ Norcom Norefjell sitt HFC-nett i enkelte områder på Norefjell. Ta kontakt med Modum Kabel-TV og RingNett hvis du er i tvil om hva som er gjeldene for din bolig/ fritidsbolig. Modum Kabel-TV og RingNett forbeholder seg retten til å kansellere din bestilling dersom bestillingen er lagt inn på feil grunnlag.

Har du tidligere hatt bredbåndsabonnement fra Norcom Norefjell/ Krødern Elektro, kan du beholde det bredbåndsmodemet som du allerede har. Men du må bestille nytt bredbåndsabonnement.

Dersom du ikke har hatt bredbånd fra før, kan du enkelt bestille dette ved å kontakte oss. Nytt trådløst bredbåndsmodem har en etableringspris på kr. 1500,- og faktureres ved bestilling.

Skal du ha bredbånd, må du ha riktig type kontakt installert i leiligheten. Riktig type er kontakten som har 3 uttak (se bilde under).

Har kontakten din bare 2 uttak, må denne byttes. Dette er en jobb som netteier Krødern Elektro kan utføre. Dersom det er ønskelig, kan Krødern Elektro ta med bredbåndsmodem og montere dette samtidig som kontakten byttes. Dette avtales ved behov.

Bredbåndskapasiteter og priser for kunder på Norefjell:

Hastighet Pris/ mnd Pris/ år
25/ 5 Mbps 299,- 3588,-
50/ 10 Mbps 399,- 4788,-
100/ 10 Mbps 499,- 5988,-
Større bredbåndskapasitet Pris på forespørsel