Sikker lagring

Priser

  • Jotta Gratis

5 GB lagringsplass - så lenge du vil!
Passer bra om du vil komme i gang med online backup helt uten forpliktelser. Du kan bruke Jotta Gratis så lenge du vil, og du kan oppgradere når som helst.


  • Jotta 20GB - Kr. 25,- pr. måned.

20 GB lagringsplass.
Perfekt for familien med et voksende antall bilder, musikk og personlige dokumenter.


  • Jotta Ubegrenset - Kr 49,- pr. måned.

Ubegrenset lagringsplass
Det beste valget for deg som ønsker full kontroll over ditt digitale liv. Beskytt alle dine bilder, musikk og dokumenter med ubegrenset lagringskapasitet.

 

Bestill Jotta sikker lagring!

Jotta - Sikker lagring

Jotta er mer enn sikker lagring av bilder og dokumenter. Jotta gjør backup helt automatisk slik at du skal slippe å tenke på det. Dataene dine blir kryptert for maksimal sikkerhet. Jotta går lenger enn tradisjonelle backupløsninger ved å sikre filene dine kontinuerlig. Med en gang du legger til nye bilder eller endrer et dokument vil Jotta merke endringene og laste de opp på våre sikre servere. Jotta gjør ikke datamaskinen din tregere. Programvaren er meget liten og lett, og bruker lite ressurser.

Jotta tar vare på alle bildene dine i topp kvalitet. Du kan være trygg på at bildene dine er lagret i den samme originale størrelse og kvalitet. Jotta lar deg enkelt gjenopprette filer til en hvilken som helst maskin. Med bare ett klikk kan du laste ned flere mapper og filer som én komprimert zip-fil. Jotta gjør det lettere for deg å finne filen du leter etter med vår søkefunksjon.

Er du på reise og trenger siste versjon av presentasjonen din, eller vil du sende et dokument til en venn? Dine filer er tilgjengelige gjennom en nettleser når som helst. Uansett hvor du er i verden. Når du sletter en fil på maskinen din tar vi vare på den i 30 dager slik at du enkelt kan gjenopprette den om du ønsker. På den måten er du sikret om du sletter en fil ved et uhell. Jotta tar automatisk vare på de fem siste versjonene av filene dine. Det betyr at du kan gå tilbake i tid å hente gamle versjoner av dokumentene dine.

Trenger du å frigjøre plass på datamaskinen din? Med Jottas web arkiv kan du legge filer i et permanent arkiv. Du behøver ikke beholde en kopi på din datamaskin når du har arkivert filen i Jotta. Vi vil at du skal slippe å tenke på om du har nok lagringskapasitet på Jotta. Derfor får du all den plassen du trenger til ditt digitale liv.