AirTies WiFi

Priser

 

 • Boligpakke (3 enheter) kr. 1.990,- for våre kunder. (Ikke kunde kr. 2.990,-)
 • AirTies enhet (1 stk) kr. 949,-

For bestilling: Kontakt oss på telefon, e-post eller besøk oss.

 

Fakta

Air 4930 er den nyeste generasjonen trådløst aksesspunkt fra AirTies. En boligpakke med Air 4930 gir et hjemmenettverk med full dekning i hele huset.

Gir full trådløs dekning med automatisk tildeling av beste forbindelse uansett hvor i boligen du befinner deg.

Trådløse standarder: Støtter 802.11ac Wave 2. Nyere maskiner og dingser som støtter 802.11n og ac vil ha best ytelse. Eldre utstyr som bruker a, b og g støttes, men vil gi dårligere ytelse.

Begge frekvensbånd (2.4GHz og 5GHz) kan brukes samtidig (dual band concurrent), og det beste tilgjengelige velges automatisk (båndstyring).

Enkel pålogging: Bruk WPS-knappen eller nettverks-ID og passord, som er likt for alle enhetene dine og kan endres via web.

Automatisk oppdatering av fastvare (firmware).

CE-sertifisert og energieffektiv

Størrelse: 100mm (høyde) x 108,4mm (dybde) x 41,5mm (bredde)

Hvis boligen er stor, har mange etasjer, betongvegger eller vinklet planløsning som sperrer for de trådløse signalene, kan man trenge flere tilgangspunkter enn tre, men en boligpakke håndterer de aller fleste norske boliger.

 

Tekniske detaljer om Air 4930

 • CPU: Broadcom BCM4708C0 1 GHz ARM Cortex-A9 dual-core
  5 GHz chipset: Broadcom BCM4366E 4x4 5 GHz 11ac (2.2Gbps)
 • 2,4 GHz chipset: Broadcom BCM43217 2x2 11n (300Mbps) med eksterne FEMs
 • IPTV-tilpasset: IP QoS, IGMP-støtte, Any Port Any Service
 • Porter: 2 Gb Ethernet LAN (RJ45), strøm
 • Trådløs overføringsstyrke: Max 20 dBm EIRP @ 2.4GHz, Max 23dBm EIRP @5GHz (inkl. antenner).
 • Trådløse sikkerhetsvalg: WPA2-Enterprise, WPA2-Personal, WPA-Enterprise, WPA-Personal
 • Trådløse standarder:  802.11b, 802.11g, 802.11a, 802.11n, 802.11ac, 802.11d, , 802.11h, 802.11e, 802.11i
 • Frekvenser: 2,400 til 2,485 GHz, 5,150 til 5,250GHz, 5,250 til 5,350GHz, 5,470 to 5,725 GHz, 5,725 til 5,850 GHz
 • MSSID (Multi SSID): Støtte for å opprette flere nettverks-IDer.
 • Fjernadministrasjon: Støtte for TR-069 og TR-098
 • Reset-knapp for tilbakestilling til fabrikkstandard.
 • Fungerer ved temperaturer mellom 0°C og ca. 40°C.
 • Sertifikater og standarder: CE, FCC, IDA, Wi-Fi Alliance, Code of Conduct Energy Efficiency

Få full trådløs dekning med AirTies mesh-nettverk

Bli kvitt dødsonene og utnytt bredbåndet ditt over hele boligen med et mesh-nettverk. AirTies smart wifi gir full dekning for alle enhetene dine, alltid.

Flere fordeler:

- Full kontroll via AirTies-app 
- Foreldrekontroll
- Gjestenett
- En av de rimligste løsningene på markedet!

 

Mesh-nettverk: Flere tilgangspunkter sikrer dekningen.

Ett enkelt aksesspunkt eller én ruter vil alltid ha begrenset rekkevidde og kapasitet. Disse begrensningene er en del av wifi-teknologien, ikke kvalitetsproblemer med ruteren din.

Air 4930 er et kompakt og effektivt trådløst aksesspunkt med interne wifi-antenner. AirTies boligpakke inneholder tre slike enheter, ferdig satt opp i mesh-nettverk med hverandre.

Dette mesh-nettverket gjør at enhetene opptrer som én for deg som bruker, samtidig som de sprer dekningen i hele boligen og fordeler den trådløse datatrafikken.

Enhetene kommuniserer trådløst med hverandre, mens hovedenheten er kablet direkte til ruter eller modem. Der mange wifi-forsterkere eller “repeatere” bruker opp kapasitet på seg selv og belaster ruteren, overtar mesh-nettverket i stedet hele jobben med trådløst og gjør den bedre.

 

Klientstyring: Beveg deg fritt

Uansett sted i boligen har du samme SSID/nettverksnavn og passord. Mesh-nettverket sørger for at du alltid er koblet til der du får den beste ytelsen.

Dette betyr at du kan bevege deg rundt i boligen uten å merke at smarttelefonen eller laptopen skifter tilgangspunkt. Denne teknologien kalles klientstyring, fordi enhetene må styres aktivt for ikke å tviholde på oppkoblingen de allerede har. Klientstyring forhindrer også at én enkelt maskin eller trådløs enhet (for eksempel en gammel smarttelefon) saboterer for alle andre på nettet ved å bruke opp all kapasiteten.

 

Båndstyring: Få best ytelse

Mesh-nettverket sørger også for at alle enheter kobles til det frekvensbåndet som vil gi den beste ytelsen til enhver tid, ikke bare signalet som virker sterkest. Dermed får du bedre ytelse på enheter som støtter de nyeste standardene og 5 GHz-frekvensbåndet.

 

Enkel installasjon med egen app

AirTies har også laget en app som kan veilede deg under installasjon og lar deg se koblingene i nettverket ditt når det er ferdig satt opp. I appen kan du blant annet se:

 • - alle tilkoblede enheter på nettverket
 • - signaler og hastighet mellom enhetene
 • - opprette gjeste-nett
 • - foreldrekontroll, med enhetsstyrt tidsbegrensning

 

Ethernet mesh: Kombiner kabel med trådløst

Kommunikasjonen i mesh-nettverket foregår i utgangspunktet trådløst, men om det finnes flere kabeluttak for nettverk i boligen, kan man også velge å gi flere av AirTies-enhetene kablet tilgang til internett. Fordi kablet internettilgang alltid er mindre sårbar for forstyrrelser enn trådløs, vil dette gi en enda bedre og mer forutsigbar brukeropplevelse.

 

 

AirTies Smart Wifi, et profesjonelt trådløst hjemmenett. Dette kan være løsningen hvis du sliter med ustabilt trådløst nett eller har trådløse utfordringer i boligen din. Produsenten AirTies tilbyr en av markedets mest moderne WiFiteknologi, og kan med dette gi et nytt liv til dødsoner i hjemmet. AirTies sørger samtidig for å levere et mer stabilt trådløst hjemmenett fra loft til kjeller. En eller flere aksesspunkter kan settes opp i et nettverk, der de opptrer som én enhet (AirTies Mesh). Dette bidrar til å gi deg bedre dekning i hele boligen.

AirTies Smart Wifi tilbys enkeltvis eller i en pakke (boligpakken) bestående av 3 enheter.

Fakta om Air 4920
Best ytelse for nyere enheter som støtter 802.11ac og n. Støtter også eldre utstyr som bruker 802.11a, b og g.

Klientstyring med båndstyring:
Begge frekvensbånd (2,4GHz og 5GHz) brukes samtidig med samme SSID og passord. Det beste tilgjengelige tilgangspunktet og frekvensbåndet velges automatisk.